Alex Milcev - Asociaţia Unu şi Unu

500 RON Target
47 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

Proiectul PUI DE OM ÎN TERAPIE 2019 înseamnă training de specializare pentru 100 de cadre medicale din secţiile de neonatologie. De asemenea, 1000 de bebeluşi prematuri anual vor fi îngrijiţi alături de părinţii lor în terapie intensivă. Strângem fonduri pentru a aduce traineri din UK şi pentru a dota secţiile cu materialele necesare implementării Family Centred Care.

Fiți alături de mine duminică 12 mai 2019 când voi alerga pentru Asociaţia Unu şi Unu, la Bucharest Half Marathon 2019.

Susţine proiectul PUI DE OM ÎN TERAPIE donând aici.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia Unu şi Unu

Asociaţia Unu şi Unu este Asociaţia naţională a nou-născuţilor prematuri sau bolnavi şi îndelung spitalizaţi la naştere și a familiilor lor. Asociaţia Unu şi Unu implementează proiecte la nivel naţional, şi colaborează cu majoritatea Maternităţilor de nivel II şi III din România.

Asociaţia Unu şi Unu este membră a EFCNI  (European Foundation for the Care of Newborn Infants) din 2013.

Ajuta-ne sa implementam Pui de om in terapie

Implementarea principiilor Family Centered Care in Romania, in 2 spitale in 2018, in 3 spitale in 2019 si formarea trainerilor (cadre medicale din Romania) pentru implementarea ulterioara a proiectului.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Unu și Unu șiii START!  Aleargă pentru Echipa Unu şi Unu la Bucharest Half Marathon pe 11-12 mai 2019! Ajută părinţii să fie bine primiţi în spital alături de bebeluşul lor prematur! Păr

Alex Milcev

donatia 500 ron in beneficiul asociatiei UNU si UNU/GALANTON