Alina Marcelina Bucica - Asociaţia Unu şi Unu

Cel mai frumos cadou de ziua mea

105 RON Donatii stranse
2.1% Complete
5,000 RON Target
Vreau sa fac o donatie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia Unu şi Unu

Asociaţia Unu şi Unu este Asociaţia naţională a nou-născuţilor prematuri sau bolnavi şi îndelung spitalizaţi la naştere și a familiilor lor. Asociaţia Unu şi Unu implementează proiecte la nivel naţional, şi colaborează cu majoritatea Maternităţilor de nivel II şi III din România.

Asociaţia Unu şi Unu este membră a EFCNI  (European Foundation for the Care of Newborn Infants) din 2013.

Terapie pentru trup şi suflet

“Terapie pentru trup (pentru peste 170 bebeluși) și suflet (pentru peste 250 părinți)” (în 6 luni de implementare) însemnă niște mâini întinse, de ajutor, pentru bebelușii îndelung spitalizați și familiile lor, prin terapie de stimulare precoce neuro-motorie pentru prematuri și bebelușii îndelung spitalizați și suport moral și psihologic pentru părinți.

Proiectul a început în 2017 (în 3 maternităţi), este în desfăşurare în 4 maternităţi în 2018, şi dorim continuarea lui în 2019.

Happy Birthday Alina!!!xxx
01 mar 2019