Ajuta-ne sa implementam Pui de om in terapie 2019

Pui de om in terapie” înseamnă transformarea modului de îngrijire a bebelușilor bolnavi și abandonați din 2 terapii intensive (Bucuresti + Cluj), în centre de îngrijire “Family Center Care” în care se pune accent pe latura umană - familia va fi implicată în ingrijirea copilului. Vor practica metoda skin to skin, vor asigura îngrijirea primară a copiilor, vor monitoriza copilul, îl vor hrăni și îmbăia, îl vor alina ținându-l în brațe în timpul procedurilor dureroase. Dorim sa completam bugetul pentru a  cumpara obiecte pentru neuro-developmental care: scaune Kangaroo Care, esarfe ptr Kangaroo Care, scutece, paturici prosoape, cuiburi pentru incubatoare si perne de pozitionare, huse pentru incubatoare, suzete de prematuri, cadita de imbaiere, necesare pentru implementarea "Family Center Care".

Suma necesara implementarii 116.250 lei.

[ Show more ]

Donatii:

2,435 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Ajuta-ne sa implementam Pui de om in terapie 2019

Fiecare om se naste un OM bun, adica un GALANTOM :).

Donatii

In beneficiul: Ajuta-ne sa implementam Pui de om in terapie 2019

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

2,435 RON

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei