Susţine proiectul “Recuperare medicală copii”

Anual in Romania se nasc peste 20.000 de bebelusi prematuri, adica 1 din 10 copii vine mai devreme pe lume. Se lupta sa traiasca si apoi foarte multi dintre acestia au nevoie de recupare medicala prelungita pentru o viata normala si sanatoasa: kinetoterapie (Vojta, Bobath,etc.) fizioterapie, hidroterapie, hipoterapie, logopedie, ergoterapie, ortezare etc.

Prin acest proiect Asociatia Unu si Unu isi propune sa stranga fonduri pentru a sprijini familiile cu bebelusi indelung spitalizati, cu probleme majore de sanatate, care au nevoie de tratamente de recuperare si provin din familii defavorizate sau au o situatie materiala dificila. Implica-te si ajuta.

Costul mediu al unui program de recuperare/copil depaseste 3000 de Ron pe luna si 1000 de lei pe saptamana.

Ajuta-i si tu!

[ Show more ]

Donatii:

1,960 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Susţine proiectul “Recuperare medicală copii”

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

1,460 RON

Galantomi:

In beneficiul: Susţine proiectul “Recuperare medicală copii”

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Pagini fundraising

Imi daruiesc ziua de nastere ! Impreuna putem intinde o mana de ajutor pentru bebelusii nascuti prematur .

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

1,000 RON Target
1,460 RON Suma

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei